یزدفردا: نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش در استان، از رقابت ۱۲ هزار و ۹۴۸ یزدی در نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ در روز‌های پنجشنبه و جمعه ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت‌ماه خبر داد.

به گزارش یزدفردا: محسن میرحسینی گفت: در سال جاری ۱۲ هزار و ۹۴۸ نفر در استان یزد برای شرکت در نوبت اول آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها داوطلب شده‌اند که از این تعداد ۷ هزار و ۱۲۲ نفر در محل دانشگاه یزد به رقابت خواهند پرداخت.

وی با اشاره به اینکه درصد شرکت داوطلبان زن در استان یزد ۶۳ درصد و داوطلبان مرد ۳۷ درصد است، افزود: در این آزمون ۸ هزار و ۲۲۰ نفر داوطلب زن و ۴ هزار و ۷۲۸ نفر داوطلب مرد هستند.

میرحسینی در خصوص زمان و مکان برگزاری این آزمون در دانشگاه یزد اظهار داشت: محل آزمون داوطلبان گروه آموزشی علوم ریاضی صبح روز پنجشنبه در ساختمان توحید و پردیس علوم و داوطلبان گروه آموزشی علوم انسانی در همان زمان، در سالن‌های فجر و غدیر است.

نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش در استان اظهار داشت: داوطلبان گروه‌های آزمایشی هنر عصر روز پنجشنبه در سالن فجر و داوطلبان گروه زبان‌های خارجی نیز عصر همان روز در محل سالن غدیر به رقابت خواهند پرداخت. 

وی یادآور شد: محل آزمون داوطلبان خانم گروه آزمایشی علوم تجربی نیز صبح روز جمعه ۱۲ اردیبهشت‌ماه در محل سالن‌های غدیر، فجر و ساختمان توحید و آقایان ساختمان علوم است. 

میرحسینی تأکید کرد: به‌منظور رفاه شرکت‌کنندگان، داوطلبینی که حوزه امتحانی آنها سالن‌های غدیر و فجر است از ورودی دانش واقع در بلوار دانشگاه و داوطلبینی که حوزه امتحانی آنها ساختمان‌های توحید و علوم است از ورودی بصیرت واقع در بلوار شهیدان اشرف به دانشگاه وارد شوند. 

نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش در استان گفت: کارت شرکت در آزمون داوطلبان نوبت اول آزمون سراسری به‌همراه راهنمای شرکت در آزمون از روز دوشنبه ۸ اردیبهشت تا روز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت در سایت سازمان سنجش برای مشاهده و پرینت فعال خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: به همراه داشتن کارت ورود به آزمون به همراه یک کارت شناسایی معتبر عکس دار الزامی است.

میرحسینی با تأکید بر رعایت نکات انضباطی در روز آزمون اظهار داشت: داوطلبان محترم از همراه داشتن هرگونه خوراکی، تلفن همراه، ماشین حساب و سایر وسایل ارتباطی به محل آزمون جداً خودداری کنند. همچنین توصیه می‌شود حداقل یک ساعت پیش از شروع آزمون در حوزه امتحانی حضور یابند تا فرآیند ورود و استقرار آنان با نظم کامل انجام شود.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا